Op het Sunclass Durbuy vakantiepark is van alles te doen, het hele jaar door!

Er is een leuk binnenzwembad waar jong en oud zich heerlijk kan vermaken. Trek wat baantjes in de vroege ochtend of ga even lekker spelen met de kinderen. Het kan allemaal en de toegang is gratis!

Buiten de vakantieperiodes: elke dag van 10.00 – 17.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 21.00 uur.
Tijdens vakantieperiodes: elke dag van 10.00 – 21.00 uur

Buiten het zwembad is een ruime zonneweide waar je zomers heerlijk kunt vertoeven! Er staan diverse ligbedden waar je gebruik van kunt maken!

Bij Brasserie du Parc Sunclass kan je goed eten tegen aantrekkelijke prijzen. Of je hier nu komt voor een kopje koffie of voor een uitgebreid diner, het personeel ontvangt iedereen met een glimlach! En vanaf het terras kijk je zo uit op de speeltuin!

Buiten vakantie:
Maandag, dinsdag en woensdag open vanaf 15.00 tot 20.00
Donderdag van 11.00 tot 20.00
Vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00.

Tijdens vakantie:
Alle dagen open vanaf 11.00 tot 21.00

Op het park zijn diverse kleine speeltuinen te vinden maar de grootste speeltuin is te vinden bij de ingang. In deze omheinde speeltuin kunnen kinderen veilig spelen en genieten van talloze speeltoestellen, van schommel tot glijbaan. En vanuit de speeltuin loop je zo het terras van de brasserie op!

Op sportief gebied is er genoeg te doen op het park. Zo is er een mooie tennisbaan en vlak bij de receptie ligt een basketbalveld. Ook zijn er tafeltennis tafels. Bij de ingang van het park is er een groot voetbalveld met twee goals. In de zomermaanden is hier altijd gezellig met voetballende kinderen!

Is het bier op of ben je iets anders vergeten te kopen? Naast de brasserie zit een automatenshop waar je van alles kunt kopen. Van een pak hagelslag tot blikjes fris en bier. Dit is 24 uur per dag geopend!

Heel fijn is de aanwezigheid van meerdere wasmachines. Zo kan je tijdens de vakantie alvast wat wassen draaien!